IOGURT DE PINYA PER A BEURE
El iogurt de pinya per és una beguda refrescant per a beure. Es tracta d'un iogurt desnatat, amb pinya, fructosa i edulcorants. Està format pels següents ingredients: llet desnatada, pinya (2,5 %), lactosa i proteïnes de llet, fibres, fructosa, midó modificat de dacsa, aromes, edulcorants (sucralosa y acesulfamo potàsic), ferments làctis, colorant (luteïna), conservant de la fruita (sorbato potàsic), espesant (pectina).
La seua informació nutricional per cada 100 grams de producte és de: 34 kcal; 3,3 g de proteïnes; 4,3 g de glúcids; 0,2 g de lípids; 1 g de fibres; 0,05 g de sodi.
Aquest producte és, en primer lloc, una mescla, ja que és una matèria que resulta de la combinació de diverses substàncies que es poden separar utilitzant procediments físics. El iogurt es podria confondre amb una mescla homogènia (dissolució), però és un col·loide, és a dir, una mescla heterogènia que dispersa la llum (efecte Tyndall). En els col·loides hi ha un component en major propoció en el qual se'n troba dispers un altre o uns altres que estan en menor proporció. Els col·loides es diferencien en la grandària de les partícules que hi ha disperses.
L'ingredient principal d'aquest iogurt és la llet. Aquesta és una emulsió e partícules grasses en aigua. La llet comercial s'homogeneïtza amb un estabilitzant per reduir la mida de les partícules grasses i aconseguir que es mesclen bé amb l'aigua.
La seua informació nutricional per cada 100 grams de producte és de: 34 kcal; 3,3 g de proteïnes; 4,3 g de glúcids; 0,2 g de lípids; 1 g de fibres; 0,05 g de sodi.
Aquest producte és, en primer lloc, una mescla, ja que és una matèria que resulta de la combinació de diverses substàncies que es poden separar utilitzant procediments físics. El iogurt es podria confondre amb una mescla homogènia (dissolució), però és un col·loide, és a dir, una mescla heterogènia que dispersa la llum (efecte Tyndall). En els col·loides hi ha un component en major propoció en el qual se'n troba dispers un altre o uns altres que estan en menor proporció. Els col·loides es diferencien en la grandària de les partícules que hi ha disperses.
L'ingredient principal d'aquest iogurt és la llet. Aquesta és una emulsió e partícules grasses en aigua. La llet comercial s'homogeneïtza amb un estabilitzant per reduir la mida de les partícules grasses i aconseguir que es mesclen bé amb l'aigua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario